Despre Noi

Rolul iluminatului de interior este acela de "a imbraca" decorul, de a scoate in evidenta anumite detalii si de a pune in umbra altele, de a atrage atentia sau de a crea un anumit tip de atmosfera. Lumina face de multe ori diferenta dintre monoton si arta.

In orice fotografie sau reproducere pe calculator lumina inseamna aproape totul. Corpurile de iluminat creaza senzatii, atmosfera si sentimente : o alegere inspirata poate contribui decisiv la crearea unei imagini deosebite din punctul de vedere al design-ului interior intr-o incapere.

Fie ca vorbim de corpuri de iluminat moderne sau clasice, veioze sau lustre, de lux sau normale, doar imaginatia noastra ne limiteaza in a folosi ingenios lumina. Corpurile de iluminat sunt folosite peste tot in casa si in jurul acesteia. Fiecare camera din casa noastra necesita o atentie speciala si solutii diferite in functie de suprafata si necesitati.

Ceea ce putem spune ca au in comun toate incaperile din punctul de vedere al corpurilor de iluminat este ca toate necesita o lumina generala ambientala. Apoi, fiecare incapere necesita atentie speciala : lumina puternica si directionata pentru bucatarie, lumina pentru citit in living si dormitor, lumina pentru momentul cand ne uitam la TV sau desfasuram alte activitati.

Va oferim candelabre, lustre, plafoniere, aplice, lampadare pentru a va crea eleganta, stil si originalitate spatiului dumneavoastra de locuit Produsele noastre se deosebesc de alte produse de pe piata prin faptul ca au o calitate superioara fiind realizate din materiale scumpe si cu un design aparte. Aceste corpuri de iluminat sunt deosebite si vorbesc despre personalitatea celui care le achizitioneaza. Corpurile de iluminat sunt cele mai pretentioase elemente de desing cu ajutorul carora poti pune o amprenta distinctiva proprietatii tale.

Suntem unicii reprezentanti pe Romania pentru producatorii de sisteme de iluminat de o inalta calitate din Italia, Spania si Cehia.
Pe langa import si distributie, oferim consultanta si montaj.

* PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA VA RUGAM SA NE CONTACTATI